Tussenschoolse en naschoolse opvang

De Tussen Schoolse Opvang (TSO) is een onderdeel van de Zandhorst.

Wij zijn een groep enthousiaste en gekwalificeerde vrijwilligers die zorgen voor de opvang en begeleiding van de kinderen tussen 12.00u en 13.00u.

Ons TSO team bestaat uit 5 vrijwilligers, waarvan er twee coördinerende taken hebben.

Wij bieden gezelligheid, ontspanning, vermaak, zorg en toezicht. De kinderen nemen zelf hun eten en drinken mee.  Het is mogelijk om van ons limonade of thee te krijgen. We streven naar gezonde lunchtrommels, waarbij snoep niet is toegestaan.

De kosten zijn 1,50 per kind per dag. Elke maand ontvangt u voor de betaling een factuur, dit wordt per mail naar u toegestuurd.

Voor informatie of vragen kunt u altijd bij ons terecht.

TSO-team

T: 06-39666753 Jeannete de Graaf

T: 06-38638685 Marga Klein

E: tsodezandhappertjes@live.nl

De buitenschoolse opvang (BSO) is in handen van een externe organisatie, Kappio.

Zij bieden alle dagen voorschoolse opvang aan vanaf 7.15u.

De naschoolse opvang is aansluitend aan het einde van de schooldag, deze sluit om 18.15u.

In het geval van studiedagen en vakantie bieden zij de hele dag opvang voor uw kind.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

E: info@kappio.nl.

I: www.kappio.nl