• Datum: 05 oktober 2017
  • Tijd: -
  • Omschrijving:

Ongetwijfeld heeft u er al over gehoord en gelezen: door de vakbonden zal er een nieuwe stakingsactie worden georganiseerd voor de leerkrachten van het basisonderwijs. En wel op donderdag 5 oktober a.s.: de dag van de leraar. Op deze dag zal ook de Zandhorst  haar deuren dichthouden.

Wij maken ons zorgen om de toenemende werkdruk en zien dat de aantrekkingskracht van ons beroep voor jonge mensen steeds minder wordt. Uiteindelijk gaat dat ten koste van ons onderwijs.

Wij hopen op uw begrip voor deze actie.

Mocht u voor deze dag geen opvang voor uw kinderen kunnen regelen, dan kunt u vooraf contact opnemen met kinderdagverblijf Kapio mail: info@kappio.nl tel: 0223534797. De kosten hiervan zijn voor de rekening van de ouders / verzorgers.

Onderwijsstaking

Wij hopen op uw begrip voor deze actie.